Производи

Во продолжение се основните типови на индустриски (тонски) вреќи кои ги поизведува и нуди Донник МБ. Овие типови на тонски вреќи може да се изработат со различни големини и комбинации во зависност од вашите потреби.
Нашите производи се изработен по највисоки стандарди што овозможува долгогодипна употреба.


Типови вреќи

Во продолжение се основните типови на индустриски (тонски) вреќи кои ги поизведува и нуди Донник МБ. Овие типови на тонски вреќи може да се изработат со различни големини и комбинации задоволувајќи ги вашите потреби. 

 

mega tonska vrekja
1
mega tonska vrekja
2
mega tonska vrekja
3
4

Од идеја до реализација!

Донник МБ ви стои на располагање за реализирање на вашите потреби.

open
1

Чекор 1

Исптратете ни email со вашето барање. Кои се вашите потреби, тип на вреќа, димензии и количина.

email (1)
2

Чекор 2

Добијте персонализирана понуда од нас. Понудата е скроена според вашите барања. 

contract
3

Чекор 3

Реализација!  Донник МБ веднаш започнува со реализација на вашата нарачка. 

Сакате да дознаете повеќе за нашите продукти?
Контактирајте не!