За нас

Донник МБ - компанија за производство на индустриски вреќи во светот познати како Mega Bags.
Донник МБ претставува плод на соработката помеѓу двајца долгодишни другари кои решаваат да ги сплотат своите способности и да се нурнат во водите на производството. Уште на самиот почеток, компанијата остварува одлични резултати и истата влева огромна надеж за остварување на зацртаните цели. Активно работиме на проширување и модернизирање на нашите производствени капацитети, како од индустриска, така и од човечка гледна точка. Отворени сме за секаков вид на соработка во доменот на нашето дејствување. 

Сакате да дознаете повеќе за нашите продукти?
Контактирајте не!