Единствен производствен капацитет за изработка на индустриски вреќи за пакување во Република Македонија.Наши
производи

 Донник МБ - Делчево е единствениот производствен капацитет за изработка на индустриски вреќи. Нудиме повеќе типови на индустриски вреќи како и изработка по нарачка со ваши димензии. Погледнете ги сите наши производи.   

mega tonska vrekja
0
Погонски машини
0 +
Произведени вреќи
0 +
Задоволни клиенти
0 +
Вработени

Од идеја до реализација

Донник МБ ви стои на располагање за реализирање на вашите потреби.

Нашата специјалност е изработка на индустриски вреќи по ваша мерка.

Испратете ни email со ваше барање и добијте понуда од нас!

Сакате да дознаете повеќе за нашите продукти?
Контактирајте не!